Budumvang 82

Hyggelig og velholdt kolonihave med højbede, natursø, udebruser, toilet og indlagt vand. Masser af bærbuske, frugttræer, grøntsager samt krydderurter. Denne kolonihave er indbegrebet af hvad en kolonihave er… 

Selve huset er ét rum, der er lyst og hyggeligt. Der er køkken med vask, gaskomfur og -køleskab med fryser. Diverse service samt potter og pander medfølger. Spiseplads samt sofa der kan trækkes ud til en dobbelt soveplads.

Husets hjerte er den overdækkede terrasse med vin voksende op langs stolperne og under taget. Terrassen er godt placeret med lys hele dagen samt mulighed for skygge.

I “garagen” eller redskabsskuret er en fin plæneklipper samt diverse haveredskaber og værktøj. Her står også et bilbatteri, der sørger for strøm til to lamper inde i huset samt en lampe på toilettet.

Haven er velholdt og hyggelig. Der er masser af solkroge med læ samt mulighed for skygge. Haven har altid været dyrket økologisk. Der er opført seks lange højbede hvori vi har dyrket alskens grøntsager med sædskifte. Derudover er der tre højbede med flerårige planter, to med diverse krydderurter samt et ekstra. Højbedene er lavet af lærketræ

Det har aldrig været nødvendigt at køre haveaffald på genbrugsstationen – alt kommer i komposten, der forsyner haven med det fineste sorte guld. Komposten har tre fag med aftagelig front. Den er lavet af lærketræ.

I drivhuset er en gammel vin der giver røde druer. Der er indlagt vand. Ydermere er der installeret et automatisk vandingsanlæg, der sørger for vand til planterne. Der dyrkes direkte i jorden. Ved siden af drivhuset står en regnvandstønde, der opsamler regnvand fra drivhusets tag.

I haven er en udebruser, hvor vandet opvarmes af solen. Det er fantastisk at stå under åben himmel (dog afskærmet) efter en dag i haven.

Der er anlagt en natursø i haven. Det er spændende at følge med i hvad den tiltrækker af dyr – tudser, haletudser, guldsmede, vandkalve og meget andet. Søen er frostfri på sit dybeste punkt (ca. 120 cm.).

Der er trukket vand rundt i haven, så der er aldrig langt for at tilkoble en slange.

Lyst toilet med “træk og slip” samt en håndvask.

Kolonihaven sælges da vi har købt en gård.

Pris 70.000 kr.

Kontakt

Rasmus: 23 37 50 54

Karina: 24 82 85 97